Ευχαριστούμε για την Επιτυχή συμπλήρωση της Φόρμας Συμμετοχής!

Για τους συμμετέχοντες στα εργαστήρια, η παρακολούθηση των βραδινών παραστάσεων είναι δωρεάν. Εάν θέλετε να συμμετάσχετε σε κάποιο από τα εργαστήρια του Φεστιβάλ, κατοχυρώνοντας παράλληλα θέση για τις παραστάσεις της επιλογής σας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής. 

Η κράτησή σας θα είναι έγκυρη μόνο μετά την κατάθεση της συνδρομής στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς: 5238-077924-480

IBAN: GR27 0172 2380 0052 3807 7924 480

Παρακαλούμε η κατάθεση της συνδρομής να γίνει ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ. Σε αντίθετη περίπτωση, η κράτηση θα ακυρώνεται και θα παραχωρείται στη λίστα αναμονής. 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο αριθμός των παραστάσεων που δικαιούται κάποιος να παρακολουθήσει δωρεάν είναι αντίστοιχος του αριθμού των σεμιναρίων, στα οποία έχει δηλώσει συμμετοχή. Οι συμμετέχοντες είναι ελεύθεροι να επιλέξουν την παράσταση ή τις παραστάσεις της αρεσκείας τους, ανεξάρτητα από τη θεματική των σεμιναρίων, στα οποία συμμετέχουν.

Η δήλωση συμμετοχής για τις βραδινές παραστάσεις για τους μη συμμετέχοντες στα εργαστήρια είναι απαραίτητη. Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει μία ή περισσότερες παραστάσεις, χωρίς να συμμετάσχει σε κάποιο εργαστήρι, παρακαλείται να στείλει e-mail στο lupusinfabula.fest@gmail.com για κράτηση θέσης ή να επικοινωνήσει τηλεφωνικά στο 6945 546019.

Η τιμή εισιτηρίου για κάθε παράσταση είναι 7 ευρώ / 5 ευρώ μειωμένο (άνεργοι, φοιτητές).

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στα εργαστήρια να φοράνε άνετα ρούχα και να είναι προετοιμασμένοι να δουλέψουν χωρίς τα παπούτσια τους.

Η είσοδος στον χώρο των παραστάσεων γίνεται χωρίς παπούτσια.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους Lupus in fabula είτε στο τηλέφωνο 6945 546019 ή στο email lupusinfabula.fest@gmail.com

Facebook Twitter Google+ Pinterest