Τα εργαστήρια απευθύνονται σε παραμυθάδες και αφηγητές, όπως επίσης και σε εκπαιδευτικούς κάθε βαθμίδας που αναζητούν νέα εργαλεία για τη δουλειά τους, σε ψυχολόγους, σε δραματοθεραπευτές και εμψυχωτές, που θέλουν να διευρύνουν και να εξελίξουν τις γνώσεις τους, αλλά και σε καλλιτέχνες που ενδιαφέρονται να διευρύνουν το εκφραστικό τους πεδίο. Τέλος, σε όποιον ενδιαφέρεται για την τέχνη της αφήγησης κ έχει διάθεση να την ανακαλύψει. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία. Τα εργαστήρια και οι παραστάσεις απευθύνονται σε ενήλικο κοινό.

Κόστος συμμετοχής:

σε 1 εργαστήρι: 40 ευρώ

σε 2 εργαστήρια: 60 ευρώ

σε 3 εργαστήρια: 80 ευρώ

Οι Lupusinfabula έχοντας την πεποίθηση πως η φωνή αποτελεί το βασικό όργανο ενός αφηγητή, παρέχουν δωρεάν το σεμινάριο της Πέμπτης 19/11 με θέμα «Φωνή και Λόγος» σε όποιον επιλέξει να παρακολουθήσει τα εργαστήρια αφήγησης του Φεστιβάλ.

Οι θέσεις στα εργαστήρια είναι περιορισμένες.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για τους συμμετέχοντες στα εργαστήρια, η παρακολούθηση των βραδινών παραστάσεων είναι δωρεάν. Η δήλωση συμμετοχής και για τις βραδινές παραστάσεις είναι απαραίτητη.

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε σε κάποιο από τα εργαστήρια του Φεστιβάλ, κατοχυρώνοντας παράλληλα θέση για τις παραστάσεις της επιλογής σας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής.

Η κράτησή σας θα είναι έγκυρη μόνο μετά την κατάθεση της συνδρομής στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς: 5238-077924-480

IBAN: GR27 0172 2380 0052 3807 7924 480

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στα εργαστήρια να φοράνε άνετα ρούχα και να είναι προετοιμασμένοι να δουλέψουν χωρίς τα παπούτσια τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο αριθμός των παραστάσεων που δικαιούται κάποιος να παρακολουθήσει δωρεάν είναι αντίστοιχος του αριθμού των σεμιναρίων, στα οποία έχει δηλώσει συμμετοχή. Οι συμμετέχοντες είναι ελεύθεροι να επιλέξουν την παράσταση ή τις παραστάσεις της αρεσκείας τους, ανεξάρτητα από τη θεματική των σεμιναρίων, στα οποία συμμετέχουν. Σημειώνεται πως το σεμινάριο της Πέμπτης 19/11, το οποίο παρέχεται δωρεάν, δεν συνοδεύεται από παροχή παράστασης.

Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει μία ή περισσότερες παραστάσεις, χωρίς να συμμετάσχει σε κάποιο εργαστήρι, παρακαλείται να στείλει e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για κράτηση θέσης. Η τιμή εισιτηρίου για κάθε παράσταση είναι 7 ευρώ / 5 ευρώ μειωμένο (άνεργοι, φοιτητές).

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους Lupusinfabula είτε στο τηλέφωνο 6945 546019 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook Twitter Google+ Pinterest