ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε αφηγητές και παραμυθάδες, όπως επίσης και σε εκπαιδευτικούς κάθε βαθμίδας, ξεναγούς που αναζητούν νέα εργαλεία για τη δουλειά τους, σε ειδικούς ψυχικής υγείας, σε κοινωνικούς λειτουργούς, σε δραματοθεραπευτές και εμψυχωτές, που θέλουν να εμπλουτίσουν και να εξελίξουν τις γνώσεις τους, αλλά και σε καλλιτέχνες κάθε μορφής που ενδιαφέρονται να διευρύνουν το εκφραστικό τους πεδίο. Τέλος, σε όποιον ενδιαφέρεται για την τέχνη της αφήγησης και έχει διάθεση να την ανακαλύψει. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία. Τα εργαστήρια και οι παραστάσεις απευθύνονται σε ενήλικο κοινό.
Οι θέσεις στα εργαστήρια είναι περιορισμένες. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20 άτομα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε σε κάποιο από τα εργαστήρια του Φεστιβάλ, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής. Η κράτησή σας θα είναι έγκυρη μόνο μετά την κατάθεση της συνδρομής στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς: 5238-077924-480 
IBAN: GR27 0172 2380 0052 3807 7924 480


Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6945 546019, ή στο email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest